Széchenyi 2020

A projektek az Európai Únió támogatásával, az Európai Struktúrális és Beruházási Alapok társfinanszírozásával valósultak meg.
Uniós kifizetések (Ft) 2015.10.04.

Módosult az innovatív iskolák fejlesztése érdekében kiírt pályázatok dokumentációja2012. szeptember 21.

Az Új Széchenyi Terv keretében megjelent TÁMOP-3.1.4-12/1-2 jelű, "Innovatív iskolák fejlesztése" című kiírások beadási határideje megváltozott, a pályázatok benyújtására 2012. szeptember 24. és 2012. október 18. között van lehetőség.

Felhívjuk tisztelt Pályázóink figyelmét, hogy a pályázati dokumentáció kitöltő programmal történő kitöltését követően feltétlenül nyomtassa ki a „Nyilatkozat elektronikusan benyújtott pályázathoz” című dokumentumot a kitöltő programból.
A pályázati dokumentáció kitöltő programmal történő kitöltése esetén kizárólag a programból nyomtatható formanyomtatvány fogadható el. A pályázati útmutató mellékletét képező, word formátumú „Nyilatkozat elektronikusan benyújtott pályázathoz” című dokumentumot kitöltő program használata esetén nem kell csatolni a pályázathoz.
Jelezzük továbbá, hogy a mellékletek között megjelentetett „Részletes költségvetési tábla – kalkulációs segédtábla” mellékletet nem szükséges kitölteni és beadni! A költségvetés rögzítése a kitöltő programban történik, a melléklet tájékoztatásul jelent meg.