Széchenyi 2020

A projektek az Európai Únió támogatásával, az Európai Struktúrális és Beruházási Alapok társfinanszírozásával valósultak meg.
Uniós kifizetések (Ft) 2015.10.13.

Kiemelt projektjavaslatok benyújtása

A kiemelt projektek benyújtása a tárcákhoz és a Regionális Fejlesztési Tanácsokhoz elektronikus úton történik. Az alábbi "Felhívás a kiemelt projektjavaslatok benyújtására" című leírásból letölthető az ehhez szükséges kitöltőprogram és ugyanitt további információk találhatók.

Módosult az Államreform operatív program végrehajtását segítő kiemelt projektötletek benyújtásának határideje

Az Államreform Operatív Program 1., 2. és 3. prioritási tengelyei esetében módosult a kiemelt projektötletek benyújtásának határideje. A kiemelt projektötleteket 2010. szeptember 1. és 2010. október 8. között lehet benyújtani.

Módosult az Elektronikus közigazgatás operatív program végrehajtását segítő kiemelt projektötletek benyújtásának határideje

Az Elektronikus Közigazgatás Operatív Program 1., 2. és 3. prioritási tengelyei esetében módosult a kiemelt projektötletek benyújtásának határideje. A kiemelt projektötleteket 2010. szeptember 1. és 2010. október 8. között lehet benyújtani. 

Újabb felhívás kiemelt projekt javaslatok benyújtására az Államreform Operatív Program és Elektronikus Közigazgatás Operatív Program 1., 2. és 3. prioritásában

Az Államreform Operatív Program, illetve az Elektronikus Közigazgatás Operatív Program 1., 2. és 3. prioritási tengelyei esetében megnyílt a lehetőség kiemelt projektötletek benyújtására a 2010. szeptember 1. - 2010. szeptember 24. közötti időszakban.

Felhívás a kiemelt projektjavaslatok benyújtására

A stratégiai fontosságú fejlesztési, beruházási elképzelésekről a kormány nem pályázatok útján, hanem az adott fejlesztés fontosságát, az Új Széchenyi Terv (ÚSZT) céljaihoz való illeszkedését mérlegelve egyedileg dönt, illetve javaslatot tesz az Európai Bizottságnak. A kiemelt projektjavaslatok beadásáról, a projektkiválasztás folyamatáról részletes tudnivalókat itt olvashat.

Tervezési felhívások az akciótervekben nevesített kiemelt projektek kidolgozására:

A kormány által elfogadott kiemelt projektek támogatási szerződésének megkötéséhez szükséges útmutatók és egyéb segédletek operatív programonként letölthetők.

Államreform Operatív Program (ÁROP)

Elektronikus Közigazgatás Operatív Program (EKOP)

Gazdaságfejlesztési Operatív Program (GOP)

Közlekedés Operatív Program (KÖZOP)

Regionális Operatív Programok (ROP)

Társadalmi Megújulás Operatív Program (TÁMOP)

Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program (TIOP)


Korábbi hírek: